نگارنده در پاياننامه بر محورهاي کلي نظريه برچسبزني تأکيد داشته و غرض از اين تحقيق مقايسهسنجي ميان نظريه برچسبزني و احاديث اهل بيت عليهم السلام نبود.
نکته دوم، که در پي نکته قبلي ميتوان بيان کرد، اين است که ما در اين پژوهش توجه داشتيم که تطابق کامل ميان مباني ديني و مباني نظريه برچسبزني وجود ندارد. مواردي از تحليل محتواي احاديث که در پاياننامه ذکر شد، ميتواند به نوعي به گزارههاي برچسب اشاره داشته باشد. بنا بر اين، با توجه به آموزههاي دين، مهمترين اشکالي که ميتوان به مباني نظريه برچسبزني وارد آورد، نسبيت اخلاقي موجود در اين نظريه است به دليل محدوديتهايي که در پاياننامه بود امکان نقد و بررسي تمام موارد وجود نداشت. نکته ديگر که در فصل چهارم نيز به آن اشاره شده است، اين که احاديث اهل بيت عليهم السلام در زمينه راهکارهاي کنترلي بيشتر سخن گفتهاند و جنبه پيشگيري بيشتر اشاره دارند تا تبيين و توضيح کجرويها.
کتابنامه
ـ آداب معاشرت از ديدگاه معصومين عليه السلام، محمد بن علي حر عاملي، ترجمه: محمدعلي فارابي و يعقوب عباس علي کمرهاي، مشهد: بنياد پژوهشهاي اسلامي آستان قدس رضوي، 1372 ش.
ـ آداب معاشرت در اسلام، ترجمه و شرح الاربعين، محمدحسين جلالي، ترجمه و تحقيق: جواد بيات، و محمد آذربايجاني، مرکز چاپ و نشر سازمان تبليغات اسلامي، 1372 ش.
ـ آسيبشناسي اجتماعي: جامعهشناسي انحرافات اجتماعي، رحمت الله سروستاني، تهران: آن، 1383ش.
ـ آسيبشناسي اجتماعي: جامعهشناسي انحرافات، رحمت الله صديق سروستاني، تهران: 1383 ش.
ـ الإحتجاج، احمد بن علي طبرسي، مؤسسة الأعلمي، مؤسسة اهل البيت عليهم السلام، 1410 ق.
ـ احکام القرآن، محمدصادق قمحاوي، احمد بن علي جصاص، بيروت: دار احياء التراث العربي، 1405ق.
ـ إرشاد القلوب إلي الصواب: نصايح و مواعظ از آيات قرآن و اخبار و احاديث نبويه و آثار ائمه عليهم السلام حسن بن محمد، ديلمي، تهران: کتابفروشي بوذر جهرمي (مصطفوي)، 1373 ش.
ـ اصل و فنون پژوهش در گستره دينپژوهي، احد فرامرز قراملکي، قم: انتشارات مرکز مديريت حوزه علميه قم، 1380 ش.
ـ امالي الصدوق، محمد بن علي ابن بابويه قمي، بيروت: مؤسسةالاعلمي المطبوعات، 1410 ق.
ـ امالي الصدوق، محمد بن علي ابن بابويه قمي، مقدمه و ترجمه: کمرهاي، تهران: کتابچي.
ـ انحرافات اجتماعي، نظريهها و ديدگاهها، فريده ممتاز، تهران: بينا، 1381 ش.