• دريافت حديث روز
  • جستجوگر حديث
  • نقشه پایگاه
  • تماس با ما
  • تقویم حدیثی
  • خبر خوان
حدیث نت

امام حسین علیه السلام

ـ حينَ قُتِلَ ابنُهُ عَلِيٌّ الأَكبَرُ ـ: اللّهُمَّ دَعَونا لِيَنصُرونا فَخَذَلونا وقَتَلونا ، اللّهُمَّ فَاحبِس عَنهُم قَطرَ السَّماءِ ، وَامنَعهُم بَرَكاتِ الأَرضِ ، فَإِن مَتَّعتَهُم إلى حينٍ ، فَفَرِّقهُم شِيَعا ، وَاجعَلهُم طَرائِقَ قِدَدا ، ولا تُرضِ الوُلاةَ عَنهُم أبَدا .

ـ از امام حسين عليه السلام (هنگامى كه فرزندش على اكبر كشته شد) ـ: خداوندا! كوفيان، ما را فرا خواندند تا يارى‌مان كنند؛ امّا ما را وا نهادند و كُشتند. خداوندا! بارانِ آسمان را از ايشان باز دار و بركت‌هاى زمين را از ايشان دريغ كن و اگر تا مدّتى [از زندگى] برخوردارشان ساختى، آنان را پراكنده ساز و دچار اختلافشان بگردان و هيچ گاه زمامداران را از ايشان، خشنود مكن .

الطبقات الكبرى (الطبقة الخامسة من الصحابة) : ج 1 ص 471 .

ثبت نام حدیث روز
  • العربیة
  • :
  • En
  • العربیة
  • :
  • En
  • احادیث معصومین
  • منابع حدیث شیعه
  • معارف حدیث
  • علوم حديث
  • متون حدیث
  • شرح حدیث
  • خدمات حدیث
  • دارالحدیث
>خدمات حدیث>تالار مطالعه>مقالات
تعداد بازدید : 13954
بانوان خاورشناسان شيعه‌پژوه(با تكيه بر آثار لالاني، ماركوس و اشميتكه) - صفحه
کلیدواژهشیعهمستشرقان
مشخصات
نام منبع :
بانوان خاورشناسان شيعه‌پژوه(با تكيه بر آثار لالاني، ماركوس و اشميتكه)
پدیدآورنده :
زینب اصغری (پديدآورنده),فاطمه باباعلی (پديدآورنده),نرگس محمدی نیک (پديدآورنده)
منبع :
حدیث اندیشه 10 و 11
چکیده
امروزه حديث‌پژوهي در غرب، به يك گرايش علمي در مراكز دانشگاهي تبديل شده و محقّقاني از غربيان را به پژوهش، تدريس و تاليف در اين موضوع، به خود علاقه‌‌مند ساخته است.۴ بررسي فراواني نوشته‌هاي نشر يافته مستشرقان در كتاب‌ها و نشريات چند دهه اخير، نشان‌گر اين مهم است كه شمارگان نگاشته-هاي آنان در حوزه مطالعات حديثي، رشد چشم‌گيري داشته و روز به روز در حال افزايش است.
در سوي ديگر، توجّه و نقد آراي حديثي مستشرقان، در بخش عربي زبان جهان اسلام ـ و با تأخيري نه چندان كوتاه در حوزه فارسي زبان، همانند ايران زمين۵ ـ مدّتي است كه موضوعِ مطالعات برخي از مراكز پژوهشي و محقّقان مسلمان، شده است و مي‌رود كه با آسان شدن دسترسي به داده‌هاي علمي، در پرتو پيشرفت‌‌هاي جديد اطلاع‌رساني و فنّاوري ارتباطات، به تعامل علمي پويا و دو سويه اسلام و غرب، در حديث‌پژوهي بينجامد.
راه‌اندازي نشست‌هاي حديثي از سوي مستشرقان، هم‌چنين حضور علمي آنان در كنفرانس‌هاي حديثي اخير جهان اسلام،۶ و تأليف آثاري در نقد آراي حديثي غربيان از طرف دانشوران مسلمان، خود گواهي راستين بر درستي اين ادّعاست
فهرست
فهرست
جستجو
نتیجه جستجو برای « »

loading
تازه ها
  • بررسی و تبیین وجه تسمیه خطبه اشباح با تکیه بر نظریه یاکوبسن بررسی و تبیین وجه تسمیه خطبه اشباح با تکیه بر نظریه یاکوبسن
  • رمز موفقیت حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها) رمز موفقیت حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها)
  • نگرشی بر زندگانی خدیجه کبری (سلام‌الله‌علیها) نگرشی بر زندگانی خدیجه کبری (سلام‌الله‌علیها)
  • نقش حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها) در پیشرفت اسلام نقش حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها) در پیشرفت اسلام
  • خدیجه (سلام‌الله‌علیها) در خانه پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) خدیجه (سلام‌الله‌علیها) در خانه پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله)
پربازدیدترین ها
منابع مرتبط
نظرات
ارسال نظر

اين صفحه را برای دوستان خود ارسال کنيد

تمامی حقوق مادی و معنوی این پایگاه به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث تعلق دارد.
درباره پایگاه | تماس با ما | نقشه پایگاه

ارسال بازخورد