من قبل از آن مصادره، آن نسخه را امانت گرفته و از روى آن براى خودم نسخهاى نوشته بودم و تحقيق و اخراج مصادر و اسانيد آن را آغاز كرده بودم، كه در اثناى آن، كتاب در قاهره منتشر شد.
6) نسخهاى در كتابخانهى عمومى آيهاللّه حكيم در نجف اشرف، به خطّ جعفربنرفيع، ضمن مجموعهى شمارهى 240، كه خطّ علّامه محدّث ميرزا حسين نورى و تملّك ايشان بر اين نسخه هست.
7) نسخهاى در كتابخانهى سليمانيهى اسلامبول، در مجموعهى شهيد على پاشا، شمارهى 1690، كه در پايان آن آمده: «قُوبل بأصل مصنّفه».
8) نسخهاى ديگر در همانجا، به شمارهى 623 از مجموعهى لالهلى.
9) نسخهى سال 992، كه منصوربنعلىبنمحمّدبناحمد ميناوى جرجاوى از روى نسخهى اصل مصنّف نوشته، و در كتابخانهى سوهاج، شمارهى 161 مجموعهى تاريخ موجود است.
تصويرى از آن در معهد المخطوطات قاهره، به شمارهى 335 تاريخ موجود است. (فهرست مصوّرات تاريخى آن كتابخانه 1/ 184) و تصوير ديگرى از آن در كتابخانهى عمومى آيهاللّه حكيم در نجف اشرف، شمارهى 552 وجود دارد.
10) تصويرى از نسخهى ديگر كتاب، در معهد المخطوطات قاهره موجود است (فيلم شمارهى 479)
11) نسخهاى در كتابخانهى بلديّهى اسكندريه، تحرير 1106، شمارهى 2826 د، شامل 75 برگ، كه تصويرى از آن در مركز خدمات و تحقيقات فرهنگى بيروت به شمارهى 415 موجود است (فهرست مصوّرات مركز، ص 108)
12) نسخهاى در كتابخانهى بلديّهى اسكنديّه، شمارهى 8 مجموعهى الفرق الإسلامية، كه تصويرى از آن در معهد المخطوطات قاهره (فيلم 165 توحيد) موجود است.
13) نسخهى كتابخانهى ملّى تونس، شمارهى 9330، كه تصويرى از آن در معهد المخطوطات كويت هست. (مجلهى معهد، مجلد 27، ج 1 ص 304)
14) نسخهاى اِعرابدار، از قرن دهم، در كتابخانهى دانشگاه لوسآنجلس،