پس راهى طولانى را بايد براى مطرح كردن صحيفه در جامعه پيمود. از عموم مردم گرفته تا انديشمندان جامعه بايد براى نشر و ترويج اين اثر باقى امام سجّاد عليه السلام اهتمام كنند.
2 ـ تهيه كتابخانه ديجيتالى صحيفه سجّاديّه
تحوّلات دهه هاى اخير در زمينه فنآورىِ ارتباطات و اطّلاعات، از جمله توليد نرمافزارهاى رايانهاى و وجود شبكههاى داخلى (اينترانت) و شبكه بينالمللى (اينترنت)، اطّلاعات و انتقال آن و جستجو در متون را در كمترين زمان و با حداقل هزينه ممكن ساخته است.
هر فرد با امكانات رايانهاى مناسب، به اطّلاعات مورد نياز خود دست مىيابد، مىتواند در رايانه خود صاحب هزاران كتاب و در شبكههاى جهانى هزاران كتاب ديگر را جستجو كند و به كتابخانه خود بيفزايد.
در اين ميان، توليدكنندگان متون ديجيتالى به رقابتى تنگاتنگ با كتابخانهها و ناشران سنّتى برخاستهاند. رايانههاى شخصى، لوحهاى فشرده، اينترنت، وب و همه زمينههاى علمى كه براى اشاعه اطّلاعات، ارزشى قائل بودند، به يارى اين جريان شتافتهاند.
امروزه توليدكنندگان نرمافزار، مىتوانند صدها و هزاران كتاب را در لوحهاى فشرده جاى دهند، امكانات پژوهشى وسيعى را براى آن طراحى كنند و با كمترين هزينه به تمامى جهان ارسال دارند. توليدكنندگان نرمافزارهاى تحقيقاتى شيعى نيز با توليد نرمافزارهاى غنى در وادى كتابخانههاى ديجيتال، همچون جامعالتفاسير شيعه، نورالانوار، نور (2)، دانشنامه جامعِ نهجالبلاغه، ريحانه، بابالعلم، معجم فقهى و... قدمهاى بلندى را در زمينه اطلاعرسانى متون دينى و شيعى برداشتهاند. ولى جاى دانشنامه جامع صحيفه سجّاديه همچنان خالى است. ۱
1.ـ بحمداللّه مركز تحقيقات رايانهاى حوزه علميّه اصفهان، از سال ۱۳۸۲ تا كنون به تحقيق در زمينه توليد نرمافزارِ دانشنامه جامع صحيفه سجّاديّه اشتغال دارد. اين نرمافزار ـ كه كليّه ترجمهها و شرحهاى صحيفه سجّاديّه و موضوعنگارى آن و... را در بردارد ـ انشاءالله تا پايان سال ۱۳۸۴ به توليد نهايى مىرسد.