در كنار نرمافزار، بايستى اين كتاب ارزشمند را در شبكههاى جهانى نيز بشناسانيم. اينترنت محيطى است كه همه روزه بر تعداد كاربران آن اضافه مىشود، به طورى كه تعداد كاربران ايرانى از رقم 000/200 نفر در سال 1379 به تعداد 000/750/6 نفر در سه ماهه اول سال 1384 رسيده و 137 برابر افزايش يافته است. ۱ صفحات سايتها نيز بيشترين بازديد كنندگان را دارند، به گونهاى كه بر اساس آمار، بعضى از صفحات سايتهاى فارسى، در هر روز بيش از 000/10 بازديد كننده دارد. متأسّفانه در اينترنت به جز متن صحيفه و شرحى از استاد حسن ممدوحى و صوت بعضى از ادعيّه صحيفه، هيچ اثر ديگرى از صحيفه سجّاديه وجود ندارد.
جاى آن دارد با راهاندازى سايتها و پايگاههاى اينترنتى كه اختصاص به مطرح نمودن صحيفه سجّاديه در شبكههاى جهانى به زبانهاى مختلف جهان دارد، نواى دلنشين و كلمات بلند و معارف والاى آن را به گوش همگان برسانيم و عالم اسلام و بلكه جهانِ فرورفته در منجلاب شهوات را با اين كلام وحى آشنا سازيم.
در اين ميان، وبلاگها ۲ و تالارهاى گفتگو نيز نبايستى از نظر دور بمانند. كشور ايران داراى مقام سوم وبلاگنويسى و فارسى دوّمين زبان وبلاگنويسى در سطح دنياست و تعداد جوانانى كه از وبلاگ استفاده مىبرند و در تالارهاى گفتگو شركت مىكنند، بسيار زياد است. چرا ما معارف دينى و صحيفه مباركه سجّاديّه را از اين طريق به آگاهى ديگران نرسانيم؟
1.ـ كتاب وضعيّت فناورى اطّلاعات و ارتباطات در ايران، ناشر: دبيرخانه شوراى عالى اطّلاعرسانى، ص ۲۰.
2.ـ وبلاگ، محيطى است تحت شبكههاى جهانى كه به كاربر امكان انتشار ايدهها، افكار و ديدگاههاى خود، همانند يك روزنامهنگار و مقالهنويس را مىدهد. احتياجى نيست كاربر، يك مقاله طولانى بنويسد. بلكه يك وبلاگنويس مىتواند ذهنيّات خود پيرامون مسائل مورد علاقهاش را ارائه كند، بدون اينكه اين ايدهها از لحاظ دستورى يا زيبايى جمله در حدّ عالى باشد. وبلاگنويس با استفاده از ابزارهاى ساخت وبلاگ، بدون نياز به صرف وقت و هزينه مىتواند شروع به نوشتن مطلب در قالب يك سايت اختصاصى كند.