فى شرح الزبور» است.
از جلد سوم در شناسائى بهتر شرح و شارح نكاتى به دست مىآيد:
1 ـ شارح نسخههاى متعددى از صحيفه در دست داسته و نسخه بدلها را ضبط كرده و در ترجمه و شرح آنها را لحاظ كرده و بعضى از نسخهها را با نام ذكر كرده است، مانند: نسخههاى اصل ـ كه معلوم نشد منظور چيست ـ نسخه ابن شاذان، ابن ادريس، كفعمى و شيخ بهائى.
2 ـ شارح در اين جلد نيز با عباراتى مانند قبل، از استاد خود ياد كرده است. وى در شرح دعاى چهل و سوم (اذا نظر الى الهلال)؛ پس از ذكر چند حديث مربوط به نجوم مىگويد:
و حضرت محقّق و مدقّق افضل المحققين و ابحر المتبحّرين علامى استادى شيخ الاسلام و المسلمين حديقه باغ سيادت مير محمد صالحا مدّ ظله العالى در «انوار مشرقه» ۱ اين حديث را ايراد فرموده و فرموده در آن اشكال است از چند راه ...
و چند برگ بعد مىگويد:
و عاليجناب قدوة المحققين و المدققين و كهف المسلمين استادى و من به فى الشرعيات استنادى مدّ ظله العالى مىفرمودند كه: هرگاه حكم كنند منجّمين به رؤيت هلال رمضان...
3 ـ شارح رسالهاى در نماز جمعه نوشته، وى در شرح دعاى چهل و ششم (دعاؤه لعيد الفطر و الجمعة) مىگويد:
... مطلب دويم: در بيان احاديث وارده بر فضليت روز جمعه و وجوب نماز جمعه و اقوال علما در آن و اين بىبضاعت رسالهاى در اين باب نوشتهام در ردّ قول جماعتى كه حرام مىدانند آن را در زمان غيبت و مجملى از آن را در اين مختصر مذكور مىسازم در ضمن چند «بيان» و كسى كه اراده زيادتى بصيرت داشته باشد رجوع نمايد بر آن.
1.ـ ذريعه: ج۲ ص۴۴۰ ش۱۷۱۷.